© AFP

Is de ontwerper van de trouwjurk van Meghan Markle bekend?

Het Britse ontwerpersduo Ralph & Russo zal de trouwjurk van Meghan Markle ontwerpen. Althans als we de Britse krant Daily Mail mogen geloven.

lla

Welke jurk zal Meghan Markle dragen op haar huwelijksdag met de Britse prins Harry? De Britten breken er zich al een tijdje het hoofd over. Maar volgens de Britse krant Daily Mail kunnen we er zeker van zijn: de voormalige actrice zal een duizelingwekkende creatie dragen van de Britse ontwerpers Ralph & Russo. En dat is niet de eerste keer. Eerder was de verloofde van prins Harry al eens te zien in een avondjurk van het populaire ontwerpersduo.

Handarbeid

De jurk, volledig met de hand genaaid, wordt bezet met honderden kristallen, steentjes en parels en zou maar liefst een prijskaartje hebben van 100.000 pond (zo’n 113.000 euro). Wie betaalt dit meesterwerk? De Britse koninklijke familie. “Dat lijkt erg veel maar er werken tientallen mensen aan de jurk. Het wordt volledig handgemaakt en de werkuren lopen erg op”, zegt een anonieme bron.

Voor prins Harry zal de jurk alvast een verrassing zijn. “Hij wil niet weten wie de jurk ontwerpt of hoe ze er zal uitzien. Hij wil verrast worden. Hij kijkt er zo naar uit.”

Markle zal de jurk dragen tijdens de huwelijksceremonie in de St George’s Chapel in Windsor Castle en tijdens de receptie. Voor het avondfeest kiest Markle voor een andere, nog onbekende, jurk.

NIET TE MISSEN