Onthullingen over triootje en prostitueebezoek blijven niet zonder gevolgen voor ‘Buurtpolitie’-acteur

Hij vertelde woensdagavond in Gert Late Night openhartig over hoe hij ooit een triootje had – waarbij de man van het koppel ongevraagd aan zijn edele delen zat – en hoe hij met vrienden naar een prostituee ging – waar datzelfde edele deel van hem niet wou meewerken. Dat leverde De Buurtpolitie-acteur Andy Peelman (34) daags nadien héél wat reacties op.

bpr

Tijdens de rubriek ‘Bedgeheimen’ van James Cooke in Gert Late Night bewees Peelman een ondeugend kantje te hebben. “Toen ik vrijgezel was, heb ik zotte dingen gedaan. Dat pakken ze mij niet meer af, ik ben blij dat ik die gedaan heb”, klonk het in bed bij James. Zo had hij een triootje, met een man en een vrouw. “Ik voel zo zijn hand tussen haar benen en ik zeg: ‘Ja, dat komt hier goed’. Maar plots pakt die mijn ballen vast. Hij! Toen heb ik gezegd: ‘Ola. Gij zijt mis!’”

Peelman bezocht zelfs eens een prostituee, bekende hij. “Ik was op stap met maten en plots staat daar – mag ik dat zeggen? – een hoer. En die staat achter haar vitrine in een politiepakje... Ik zeg: ‘Als ik ga, ga ik niet alleen. Er moet iemand mee.’” “Alweer! Gij doet alles in groep, gij!”, reageerde James.

De ontboezemingen leverden de acteur heel wat reacties op: “Het waren er enorm veel, en ze waren lang niet allemaal positief. Maar ik heb ervoor gekozen om me enkel op de positieve te focussen. En ik zou die uitspraken zo opnieuw doen. Ik vind dat dat moet kunnen, we moeten daar niet bekrompen in zijn. En bovendien, die feiten dateren van tien jaar geleden.”