Verkiezingen 2018 - Putte

Lijst Burgemeester wil beleid voortzetten

Foto: Kristof Van Rompaey

Lijst Burgemeester wil beleid voortzetten

Print
Putte - Burgemeester Peter Gysbrechts (Open Vld) trekt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober de Lijst Burgemeester. Net als zes jaar geleden is daarop plaats voor onafhankelijke kandidaten.

“In vijftien jaar tijd bouwden we Putte uit tot een vooruitstrevende, bruisende en propere gemeente”, zegt lijsttrekker Peter Gysbrechts. “Nog nooit scoorden we zo goed op vlak van financiën, infrastructuur, properheid, dienstverlening en veiligheid. Puttenaren hoeven maar rond te kijken en ze weten waarop ze stemmen met de Lijst Burgemeester: ervaring en sterke vooruitgang.”

Burgemeester Gysbrechts maakt alvast geen geheim van de ambities. “We willen Putte de komende legislatuur op een bruisende koers houden met een positief beleid”, zegt hij. “Er komen nog heel wat uitdagingen op ons af. De bevolkingsgroei in onze gemeente hoort bij de koplopers in de provincie, er komt meer verkeer bij, er zijn meer kinderen en aandacht voor duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. We zetten al stappen op die domeinen en willen daar graag verder aan werken. Kortom er is veel gedaan, maar ook nog veel te doen.”

Het programma van Lijst Burgemeester wordt binnenkort voorgesteld, maar de krachtlijnen liggen nu al vast. De verdere optimalisering van de dienstverlening, extra aandacht voor cultuur, jongeren en senioren en een moderne en veilige infrastructuur zijn daar enkelen van. Werner Timmermans duwt de lijst, Inge De Bie neemt de tweede plaats in. Nick Vercammen staat op de derde plaats, gevolgd door Suzanne Van Heugten op vier. Tegen de zomer denkt de Lijst Burgemeester voltallig te zijn.

 

Verkiezingsnieuws