Bekijk hier de eerste beelden van ‘Over water’: de nieuwe reeks op Eén

Print

Eén heeft de eerste beelden vrijgegeven van “Over water”, een nieuwe reeks geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda. De verwachtingen over de reeks liggen hoog. Voor het serie, die zich afspeelt in de Antwerpse haven, is een echte topcast bijeengeroepen. De muziek voor de reeks werd geschreven door Tamino.

‘Over Water’ draait rond een voormalige tv-ster John Beckers, gespeeld door Tom Dewispelaere. Hij krijgt van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) en hun kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John met vernieuwde moed aan de slag bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

Zo wisselt John roem van de tv-wereld in voor de wereld van de Antwerpse haven, een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook één met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne.

Naast Tom Dewispelaere en Natali Broods, spelen ook Tom Van Dyck, Ruth Becquart, Kevin Janssens en Jeroen Perceval mee in de reeks.

‘Over Water’ is komend najaar te zien op één.

MEEST RECENT