© Vijf

Ook 'Temptation' Gino geeft toe dat hij een spelletje speelde

Verleider Gino uit 'Temptation Island' wierp zich twee weken lang als een ware redder in nood op voor de flink gekwetste Deborah, maar geeft nu eerlijk toe dat hij niet oprecht geïnteresseerd was in de Vlaamse. "Deborah is helemaal mijn type niet," vertelde hij aan de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

VVA

De valse liefdesverklaring van verleider Gino op 'Temptation Island' had in eerste instantie weinig effect op Deborah, maar nadat Tim compleet de bocht uitging, groeiden Gino en Deborah steeds dichter naar elkaar toe. De Belgische twijfelde wel nog steeds sterk aan de oprechtheid van Gino, maar gaandeweg wist hij haar en ongetwijfeld ook flink wat kijkers te overtuigen van zijn goede bedoelingen. In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad geeft hij nu toe dat ook hij een spelletje speelde.

Dubbel gevoel

"Ik had een dubbel gevoel daarover", vertelt hij in de krant. "Aan de ene kant is het een spel en moest ik proberen om een relatie te verpesten. Dat lukte, ik kreeg een sterke band met Deborah. Aan de andere kant zag ik een meisje dat zó erg gekwetst was door de daden van Tim, dat ik haar niet te hard wilde aanpakken. Bij haar kwam het spel extra hard aan.''

Na de deelname aan het programma liepen de Nederlandse verleider en de Belgische elkaar nog een keertje tegen het lijf en bleek dat Deborah wel degelijk interesse had. "We zijn elkaar nog wel eens tegengekomen na de reis naar Thailand en toen heeft ze me gevraagd of we gingen daten", benadrukt Gino. "Dat wilde ik niet. Ik zei haar dat ze haar vorige relatie nog moest verwerken en vond dat we het daarbij moesten laten. Ze is bovendien ook helemaal niet mijn type. Wel zijn we vrienden gebleven.’’

Bekende Nederlander

Ondertussen geniet Gino naar eigen zeggen volop van zijn bestaan als vrijgezel en zijn status van Bekende Nederlander. "Ik kan niet meer rustig over straat. Als ik even naar de supermarkt ga, word ik continu aangesproken. Vooral met uitgaan gaat het los. Mensen willen de hele tijd met me op de foto. Maar ik vind het leuk, hoor!" De Nederlander nam na Temptation Island ook nog deel aan het televisieprogramma 'Beste Verleider' op RTL en hoopt op meer mogelijkheden in de media. Hij brengt binnenkort ook een kledinglijn uit. Kwestie van het ijzer smeden wanneer het heet is.

Vastgoed

Jobs in de regio