Bebloede man die op straat lag, werd vermoedelijk op andere plaats neergeschoten

Een 42-jarige man is woensdagnacht neergeschoten in Berchem. Hij werd in de kaak en twee keer in de buik geraakt. Het slachtoffer was niet bekend bij de politie, de dader is voorlopig spoorloos.

sare

Twee getuigen belden woensdagnacht naar de politie om te melden dat er “een dronken man op straat lag” ter hoogte van het Brilschanspark aan het kruispunt van de Grotesteenweg en de Koninklijkelaan in Berchem. Ter plaatse bleek dat de man verschillende keren beschoten was.

“Hij kreeg twee kogels in de buik en eentje in het aangezicht”, aldus persmagistraat Ken Witpas. Er zijn vermoedens dat de man elders neergeschoten werd. In het nabijgelegen park vond de politie een bebloede trui met kogelgaten, maar kogelhulzen werden nergens aangetroffen. Dat doet de speurders vermoeden dat de feiten op een nog onbekende locatie hebben plaatsgevonden.

De man is een 42-jarige Serviër en volgens onze bronnen niet bekend bij de politie. Hij verkeerde even in levensgevaar, maar zijn toestand verbeterde in de loop van de nacht. Het onderzoek naar de dader(s) en het motief is in handen van de federale politie.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio