© PN

Prinses Charlotte viert haar derde verjaardag, maar het Britse paleis stelt fans teleur

Op woensdag twee mei is er eentje jarig in Kensington Palace. Prinses Charlotte, dochter van prins William en Kate Middleton, wordt drie jaar. Het paleis zette haar in de kijker met een foto, maar die stelt fans teleur.

vwh

Woensdagochtend deelde Kensington Palace via Twitter een foto van de prinses, gemaakt door hobbyfotografe Kate Middleton. “Een gelukkige verjaardag aan prinses Charlotte - bedankt voor al jullie mooie gelukswensen”, staat erbij te lezen.

Traditie verbroken?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hoe schattig het kiekje van het meisje in een rode jas ook is: fans hadden iets anders verwacht. De foto is immers niet nieuw, maar dateert van de eerste schooldag van het prinsesje. Volgens de jaarlijkse traditie deelt het paleis bij elke verjaardag een nieuw, officieel portret van de feestneus in kwestie. Deze keer brak Middleton met haar eigen traditie. Velen hopen echter dat er alsnog een nieuwe foto zal volgen van de kleine meid. Eventueel met haar twee broertjes naast haar...

Niet te veel aandacht

De Britse media speculeren waarom er geen nieuw portret werd vrijgegeven en vermoeden dat het alles te maken heeft met de recente geboorte van prins Louis. Vorige week verschenen prinses Charlotte en prins George al in het openbaar toen ze hun kleine broer gingen bezoeken in het zoekenhuis. Kate Middleton en prins William willen hun kinderen zoveel mogelijk privacy gunnen en zijn daarom karig met foto's. Een nieuw verjaardagskiekje zou de prinses te veel in de schijnwerpers plaatsen, zeker als er binnenkort een foto van de drie kinderen zal worden vrijgegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio