Zayn Malik en Gigi Hadid zijn opnieuw een koppel

Foto: ISOPIX

Celebs

Zayn Malik en Gigi Hadid zijn opnieuw een koppel

Print

De liefde tussen Zayn Malik (25) en topmodel Gigi Hadid (23) lijkt weer helemaal terug te zijn. De twee werden zoenend gespot in de straten van New York wat er volgens entertainmentsite TMZ op wijst dat alles opnieuw koek en ei is tussen de twee wereldsterren.

Amper een maand geleden maakten Zayn en Gigi op sociale media bekend dat ze een punt zetten achter hun twee jaar durende relatie. Hadid postte op twitter een emotionele boodschap waarin ze benadrukte dat ze dankbaar is voor “alle liefde, tijd en levenslessen die ze deelde” met Zayn. Ook de Britse zanger liet zich van zijn mooiste kant zien en had niets dan lof over voor zijn ex-vriendin. “ We hadden een zeer liefdevolle relatie en ik heb bijzonder veel respect en bewondering voor Gigi als vrouwen en vriendin.”

Maar amper een maand later hebben de tortelduifjes elkaar opnieuw gevonden. Entertainmentsite TMZ slaagde erin om het koppel zoenend te fotograferen tijdens een wandeling in de New Yorkse straten. Zowel Zayn als Gigi hebben de hereniging nog niet bevestigd. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

NIET TE MISSEN