© YouTube/Britain’s Got Talent

Baba Yega gooit hoge ogen bij jury Britain’s Got Talent, maar kijkers zijn woest

Na de Belgische en Duitse versie maakte Baba Yega zaterdagavond zijn opwachting in Britain’s Got Talent. Aan de andere kant van het Kanaal reageerde jury vol lof op de dansende “aliens”, maar veel fans waren woedend toen uitkwam dat de groep Belgium’s Got Talent al gewonnen had en als tweede eindigde in de Duitse versie.

rrln

Baba Yega gaf zaterdag een indrukwekkende show weg bij de auditierondes van Britain’s Got Talent. Juryleden Simon Cowell, Alesha Dixon, David Walliams en Amanda Holden reageerden aanvankelijk vol verbazing op het verklede vijftal met de voor ons inmiddels bekende maskers. “Ik vind ze maar eng”, aldus Holden.

Het duurde echter niet lang voordat de monden van de jury openvielen door de indrukwekkende dansmanoeuvres. De groep ging met vier ‘ja’s’ door naar de volgende ronde. “Ze komen in vrede. Ik vind jullie geweldig, uniek en iets heel anders”, zei Dixon. “Aliens hebben de show nog nooit gewonnen, maar jullie zijn welkom bij Britain’s Got Talent”, voegde Cowell eraan toe.

Oneerlijk

De kijkers waren echter minder enthousiast toen ze ontdekten dat Baba Yega geen onbekende is voor de ‘Got Talent’-shows. “Baba Yega heeft Belgium’s Got Talent al gewonnen en zelfs een videoclip gemaakt. Dit is oneerlijk voor de andere acts” reageerde iemand op Twitter. Die tendens was veelvuldig te horen op het sociale medium.

Vastgoed

Jobs in de regio