Zomer van...

Nathalie Meskens sluit programma af in september

Print
Sint-Amands -

Nathalie Meskens sluit op 2 september met ‘Meskens in Motown’ de Zomer van Puurs-Sint-Amands af op de Kaai in Sint-Amands.

Een maand geleden werd aangekondigd dat de Zomer van Puurs-Sint-Amands deze zomer langs de acht leefgemeenschappen van de toekomstige fusiegemeente zal trekken. In elke leefgemeenschap treedt een topartiest op.

“De kaai in Sint-Amands is een prachtige setting om de bijzondere zomer van 2018 af te sluiten”, zegt afdelingshoofd vrije tijd Pieter Van Keymeulen. “Nathalie Meskens komt met Meskens in Motown de kaai in vuur en vlam zetten.”

Meskens in Motown is een ode aan het legendarische platenlabel dat in de jaren 60 en 70 albums uitbracht van sterren als Marvin Gaye, Diana Ross en The Supremes. Samen met haar 8-koppige band brengt Meskens een show waarin de ene soulklassieker na de andere de revue passeert.

Meskens heeft de beste muzikanten van Vlaanderen rond zich verzameld en neemt het publiek op haar manier mee in de show waardoor iedereen zingend en swingend naar huis gaat.

www.zomervanpuurs-sint-amands.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio