© Vijf

Daar komt het laatste kampvuur op 'Temptation Island': "Als hij vervelend is, steek je hem gewoon in brand"

In 'Temptation Island' nadert het einde van het relationele experiment. Het verdict voor Tim en Deborah, die als verloofden naar huis wilden keren, lijkt duidelijk: hij viel voor de blonde Cherish en wil met haar verder. En dat mag hij live aan zijn ex vertellen tijdens het laatste kampvuur...

vwh

Deborah hoopt dat ze haar emoties de baas zal kunnen en niet zal wenen voor Tim. Ook verleider Gino laat haar tijdens een massagesessie weten dat hij hoopt op een kalme Tim. "Als hij vervelend is, neem ik een fakkel en steek ik hem gewoon in brand", zegt hij al lachend.

Ook Deborah vindt het grappig, maar het lachen vergaat haar snel als ze vanaf de massagetafel getuige is van een Thaïse huwelijksceremonie op de pier. Ze moet zelfs even een traantje wegpinken. "Dit is heel confronterend. Ik had daar moeten staan", zegt ze. "Ik wil niet meer met Tim trouwen nu, maar ik ging het normaal gezien wel met hem doen."

Intussen zit Tim met zijn hoofd in de Thaïse wolken op het dek van een bootje, waar hij samen met Cherish - de nieuwe vrouw van zijn dromen - dé scène uit Titanic herinterpreteert. Hij wil tijdens het laatste kampvuur een goed gesprek met zijn ex, maar tot een reünie zal het niet komen. Hij wil trouwen met Cherish. Toch is er nog plaats voor Deborah in zijn leven: ze mag komen naar zijn huwelijksfeest. Wat Tim echter niet ziet aankomen, is dat Cherish eigenlijk niet met hem verder wil omdat hij "een beetje griezelig is".

Vastgoed

Jobs in de regio