© Jimmy Kets

Ideaal voor een voetbaluitstapje: komende winter vliegt u vanuit Antwerpen naar Manchester

Luchtvaartmaatschappij VLM Airlines voegt komende winter Manchester toe als mogelijke bestemming vanuit Antwerpen. De luchtvaartmaatschappij breidt dan ook zijn services uit naar de luchthaven van Oostende-Brugge, met tevens Manchester als eerste bestemming.

VLM Airlines is gebaseerd op de luchthaven van Antwerpen, met momenteel een vijftal bestemmingen. Begin juni komen er daar nog drie bij: Aberdeen, Keulen-Bonn en Rostock. Komende winter volgt ook nog Manchester als nieuwe bestemming. Van oktober 2009 tot september 2012 was Antwerpen al verbonden met Manchester.

Op 1 oktober start de maatschappij ook met operaties vanuit West-Vlaanderen. Het zal de luchthaven van Oostende-Brugge dagelijks verbinden met Manchester. Er wordt niet alleen gemikt op zakenreizigers, maar bijvoorbeeld ook op voetbalsupporters die wedstrijden van Manchester United (met Romelu Lukaku) of Manchester City (Kevin De Bruyne, Vincent Kompany) willen bijwonen.

VLM Airlines heeft een vloot van zes Fokker 50-toestellen, met plaats voor vijftig passagiers. De luchthavens van Antwerpen en van Oostende-Brugge worden beide uitgebaat door de Franse groep Egis.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio