Dessel Sport blijft thuis ongeslagen na ruime zege tegen Deinze

Foto: SMB

DESSEL – DEINZE 3-1

Dessel Sport blijft thuis ongeslagen na ruime zege tegen Deinze

Print

Deinze kon in Dessel niets rapen, maar ook Heist verloor tegen Dender waardoor Deinze toch de vierde plaats pakt en ook zeker is van de eindronde.

Dessel speelde een uitstekende eerste helft met soms wervelend voetbal en dat werd beloond met 2 vroege treffers van Ratko Vansimpsen, telkens op aangeven van de jonge William Baeten. Het was flankspeler Ben Yagan, die met een aantal splijtende acties voor dreiging zorgde. Bij Deinze kon Mezine voor wat gevaar zorgen, maar de 2-0 bleef op het bord, al miste Dessel nog een aantal uitstekende kansen langs Breugelmans, Baeten en Yagan.

Ook na rust was Dessel de betere ploeg. Het was Gerits die met een magistrale knal een voorzet van Yagan verzilverde, goed voor de 3-0. Vansimpsen, Baeten en de ingevallen Janssens misten nog uitstekende mogelijkheden om de score te verhogen. Bij de bezoekers kon de ingevallen spits Lallemand de eer nog redden.

Dessel: Kustermans, Smet, Remen, Haagen, Vosters (74’ Ofori), Tilburgs (74’ Janssens), Gerits, Baeten (63’ Jutten), Yagan, Breugelmans, Vansimspen.

Deinze: Vandenberghe, Goossens, Lievens, De Greef, Libbrecht, Sols (72’ Van Walle), Brulmans (46’ Lallemand), Menzine, Janssens, Challouk (61’ De Smul), Bael.

Doelpunten: 7’ en 32’ Vansimpsen 1-0 en 2-0, 54’ Gerits 3-0, 81’ Lallemand 3-1

Gele kaarten: Goossens, Van Walle.

Scheidsrechter: Matthias De Prins.

MEER VOETBALNIEUWS