© Kristof Van Rompaey

© Kristof Van Rompaey

© Kristof Van Rompaey

© Kristof Van Rompaey

© Kristof Van Rompaey

© Kristof Van Rompaey

1 / 6

Marcske signeert nieuwste F.C. De Kampioenen-film bij binnenspeeltuin

Bij binnenspeeltuin De Monty in Heist-op-den-Berg kregen ze zaterdagnamiddag een opvallende gast over de vloer. Omdat de nieuwste F.C. De Kampioenen-film 'Kampioenen Forever' intussen voor het grote publiek op dvd is gelanceerd, bracht niemand minder dan Marc 'Marcske' Vertongen er een bezoek.

Kristof Van Rompaey

In de binnenspeeltuin konden de kinderen kennismaken met hun idool, gespeeld door acteur Herman Verbruggen. De nieuwe Kampioenen-dvd was er verkrijgbaar aan een gunstig tarief, kinderen konden er genieten van aangepaste Kampioenen-gerechten en Marcske deelde naar hartelust handtekening uit.

Door het mooie weer werd het volgens zaakvoerder Stefaan Jacobs wat minder druk dan verwacht. "Veel mensen maken daarvan gebruik om er een dagje tussenuit te knijpen, of een buitenactiviteit te doen", zegt hij. Maar dat liet Marcske niet aan het hart komen. Toen hij zich even in de Bergstraat waagde, troepten op een vingerknip heel wat kijklustigen samen. Even toonde hij zich ook van zijn stoerste kant. Van enkele motards die toevallig passeerden, mocht hij namelijk even op hun motoren plaatsnemen.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio