Ex-vriendin Avicii in rouw: “Ik wou dat ik zijn woorden had kunnen waarmaken”

Foto: AFP

Ex-vriendin Avicii in rouw: “Ik wou dat ik zijn woorden had kunnen waarmaken”

Print

Emily Goldberg, de ex-vriendin van de overleden Zweedse top-dj Avicii, heeft een emotionele boodschap geschreven op Instagram. “Maak me wakker als het allemaal voorbij is, want ik wil niet dat dit echt is.”

“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.” (Kom op, schatje, geef ons niet op. Kies voor mij en ik zal je liefde tonen). De tekst komt uit het nummer ‘Enough is Enough’ van de vrijdag overleden dj Avicii. “Tekst die hij voor mij heeft geschreven”, zegt Emily Goldberg, die twee jaar samen was met de Zweed. “Ik wou dat ik die woorden had kunnen waarmaken. In de tijd die we samen waren, was Tim (Bergling, de echte naam van Avicii, nvdr.) mijn vertrouwenspersoon, mijn beste vriend. Nu kan ik niet meer naar Bear (de hond van de twee, nvdr.) kijken zonder te beseffen dat ik zijn gezicht nooit meer zal zien. Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve woorden en berichtjes. Maak me wakker als het allemaal voorbij is, want ik wil niet dat dit echt is.”

In een volgend bericht op Instagram toont Goldberg ook nog een screenshot van een chatgesprek waarin de twee hun liefde voor elkaar uiten.

 

?? #ripavicii #avicii

Een bericht gedeeld door Emily Goldberg (@emilygoldberg89) op

De Zweedse artiest, dj en producer Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat meldde zijn management vrijdagavond in een mededeling. Hij werd vrijdagmiddag (lokale tijd) dood aangetroffen in Oman. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

MEEST RECENT