Casteels krijgt wel heel vreemde goal tegen in Belgisch onderonsje in Bundesliga

Print

Onze landgenoot Koen Casteels heeft in het Bundesliga-duel tussen Wolfsburg en Möchengladbach een vreemd doelpunt geslikt. Gladbach-speler Christoph Kramer schoot een vrije trap in het doel terwijl Casteels zijn muur nog stond op te stellen. Het ging zo snel dat zelfs de regie niet mee was. De Belgische doelman ging nog verhaal halen bij scheidsrechter Tobias Stieler, maar die was onvermurwbaar.

Het doelpunt was goed voor de 3-0, meteen de eindstand in het Bundesligaduel van vrijdagavond. Bij Mönchengladbach stond Thorgan Hazard een hele match op het veld. Hij zag hoe Lars Stindl en Raffael de thuisploeg eerder al op een dubbele voorsprong gebracht hadden. Bij de bezoekers uit Wolfsburg werd spits Nany Dimata een kwartier voor tijd afgelost door die andere Belg bij de Wolven, Divock Origi. Casteels kreeg dan wel drie doelpunten te slikken, hij pakte ook uit met een paar sterke saves.

Door de zege sluipt Gladbach wat dichter bij de plaatsen voor Europees voetbal. Wolfsburg blijft in volle degradatiestrijd en moet hopen dat concurrenten Freiburg en Mainz dit weekend geen punten pakken.

MEER VOETBALNIEUWS