Sterren reageren verslagen na overlijden van Avicii: “Een prachtige ziel”

Foto: Instagram

Sterren reageren verslagen na overlijden van Avicii: “Een prachtige ziel”

Print

Niemand had het zien aankomen, het plotselinge overlijden van de Zweedse dj Avicii. Zijn bekende vrienden en kennissen trekken dan ook massaal naar sociale media om hun schok en verdriet uit te drukken. Avicii werd 28 jaar oud.

“Vreselijk nieuws over Avicii, een prachtige ziel, gepassioneerd en extreem getalenteerd met nog zoveel te doen. Mijn hart is bij zijn familie. God zegene je, Tim”, zo tweet collega-dj Calvin Harris. Ook zanger Charlie Puth drukt zijn ongeloof uit: “Wow, ik zou graag een momentje nemen om de man te eren die echt mijn ogen heeft geopend omtrent hoe mijn producties zouden kunnen klinken. Avicii was een genie en een muziekinnovator, en ik kan niet geloven dat hij niet meer onder ons is. RIP voor de allerbeste.”

Voormalige One Direction’er Liam Payne schrijft: “Oh mijn god werkelijk kapot van Avicii. Heel heel triest nieuws, veel te jong. Wat een talent was hij. Rust in vrede.” En Brody Jenner zette volgende tekst op Instagram: “Dit is zo’n vreselijk nieuws. Zo’n inspiratie voor zovelen waaronder ikzelf. Dat je in vrede moge rusten in het paradijs.” Collega en goede vriend Martin Garrix plaatst dan weer enkele foto’s van zichzelf en Avicii op instagram: “Ik kan niet beschrijven hoe triest ik ben. Dankjewel om mij en miljoenen anderen te inspireren.”

MEEST RECENT