Vermist op ‘Temptation Island’: waar zit de Kempense Tijs? “Een vrouw moet ook innerlijk iets te bieden hebben. En die vier...”

Tijs komt weinig in beeld in ‘Temptation Island’, maar ligt daar niet wakker van Foto: Vijf

Vermist op ‘Temptation Island’: waar zit de Kempense Tijs? “Een vrouw moet ook innerlijk iets te bieden hebben. En die vier...”

Print

Net als Manou vorig seizoen, vragen veel kijkers van ‘Temptation Island’ zich af waar de Kempense verleider Tijs uithangt. Die laat ons elke week in de begingeneriek weten dat het “dit jaar een hete ‘Temptation’ wordt. Daar moogde zeker van zijn!”, maar veel komt de 25-jarige uit Laakdal verder niet aan bod.

 

 

 

 

Maar volgens Tijs is er een goede reden voor zijn gebrek aan schermtijd: “Een vrouw moet ook innerlijk iets te bieden hebben. Bij die vier was dat volgens mij niet echt het geval. En in de vorige edities waren de vrouwen toch schoner om te zien.”

Hoe kijk je terug op je deelname?

“Positief: ik heb me daar geweldig geamuseerd. Het was heel plezant om daar deel van uit te maken. We zaten daar met tien toffe mannen, ik heb er goeie vrienden gemaakt. We komen elkaar ook nog geregeld tegen op actes de présences in disco’s, en zo. Jaloezie? Neen, die is er dit jaar niet.”

Vermist op ‘Temptation Island’: waar zit de Kempense Tijs? “Een vrouw moet ook innerlijk iets te bieden hebben. En die vier...”
Tijs viel vooral op door zijn passage in de begingeneriek Foto: Vijf

Waarom zagen we je dan zo weinig in beeld?

“Wel, die vier vrouwen… In het echte leven moet een vrouw ook zelf interesse tonen alvorens ik daar dieper op wil ingaan. Maar die vier vrouwen hadden al snel een oog dat uitging naar één van de andere verleiders. En dan ben ik niet de man die zich daar gaat tussen gooien. Dus heb ik me opzij gezet. Het moet langs twee kanten komen. Bovendien: een vrouw moet voor mij mooi zijn, maar ze moet ook innerlijk iets te bieden hebben. En bij die vier was dat voor mij gewoon niet echt het geval.”

“Ik ga ook geen namen noemen, maar als die maskes zelf totaal geen zin hebben om iets te doen, wat moet je dan doen? Geregeld stonden we gewoon met alleen maar mannen in een cirkel te dansen. Dan is de kous voor mij al af. Met Meghan heb ik me nog het meest geamuseerd, die was toegankelijker en losser. Maar Daniëlle had alleen maar oog voor Fabrizio, en Deborah en Vanessa waren… euhm… niet mijn type, laat ik het zo zeggen.”

“Ik ben trouwens wel op stap geweest met Deborah, bij de eerste date. Maar dat was zó saai… (lacht) Zij was altijd alleen maar over Tim bezig, toen was het nog grote liefde. Ik vond dat maar een hele cirque, dus dan was ik al niet meer geïnteresseerd.”

Ik ken één vrouw waarin je wel geïnteresseerd was: Annelien Coorevits!

(lacht) “Dat klopt, dat was de enige dag waar ik naar uitkeek: als ik Annelien kon zien.”

Je komt wel wekelijks aan bod in de begingeneriek: je hebt een nu al onsterfelijke slagzin!

“Die had ik eerlijk gezegd niet helemaal zelf bedacht. Dat is eigenlijk twee dagen voor we de vrouwen zelfs nog maar te zien gekregen hadden al opgenomen. Dat stoort me nu wel soms: ik word daar nu de hele tijd op aangesproken, iedereen wil weten wat er nog gaat gebeuren. Nu heb ik wel wat spijt dat ik zo de hele tijd prominent in beeld kom.”

 

 

Hoe reageert je omgeving dan?

“Mijn moeder was op voorhand vooral bang dat ik stomme dingen zou zeggen, maar nu is ze wel blij dat ik iets voor mezelf kon doen. Dat was toch een mooie reis naar Thailand. Maar verder… Het internet staat vol met mensen die niets beters te doen hebben dan commentaar geven op een ander, maar dat lees ik niet. Het interesseert me niet, ik ben er niet mee bezig, ik heb andere dingen te doen.”

Zou je nu je dat allemaal weet opnieuw meedoen?

“Sowieso, honderd procent! Maar ik had toch gehoopt dat er één vrouw met potentieel tussen zou zitten. In de vorige edities waren de vrouwen toch schoner om te zien.”

MEEST RECENT