Overvaller wil gezicht verbergen maar zijn vermomming is niet helemaal waterdicht

Print

Overvaller wil gezicht verbergen maar zijn vermomming is niet helemaal waterdicht Video: Facebook

Een overvaller wilde zijn identiteit koste wat het kost verbergen voor de beveiligingscamera in de winkel die hij op het oog had, maar sloeg de bal volledig mis toen hij zijn vermomming uitkoos. De man vond er niets beter op dan doorzichtig plastic over zijn hoofd te trekken, waardoor hij toch herkenbaar in beeld kwam. Het geïmproviseerd masker schoot het doel echter niet helemaal voorbij en de man werd nog steeds niet geïdentificeerd.

Volgens agenten van de Amerikaanse staat Georgia gebruikte de onhandige overvaller de plastic verpakking van waterflessen om zijn gezicht te verbergen. Door het doorzichtige plastic werd hij toch herkenbaar gefilmd door de beveiligingscamera in de videotheek die hij wilde overvallen, maar tot nog toe kon hij niet worden geïdentificeerd. “Deze man geeft een nieuwe betekenis aan het woord ‘waterhoofd’”, aldus het bijschrift op de Facebookpagina van de politie van St Mary’s.

Zijn overval was net zo succesvol als zijn vermomming en de ongelukkige overvaller kon amper iets buitmaken voor hij de benen nam. De politie van de stad St. Mary’s publiceerde de beelden in de hoop dat iemand het gezicht van de overvaller - ondanks het plastic - herkent. “Eens je bij bent gekomen van het lachten, hebben wij je hulp nodig”, klinkt het bij de agenten. “Wij drinken ondertussen nog een glaasje water.”

MEEST RECENT