Khloé Kardashian maakt naam van haar pasgeboren dochtertje bekend

Foto: BELGAIMAGE

Celebs

Khloé Kardashian maakt naam van haar pasgeboren dochtertje bekend

Print

Het dochtertje van Khloé Kardashian kwam enkele dagen gelden ter wereld, maar haar naam was nog even een mysterie. Tot nu. “Ons kleine meisje, True Thompson, heeft onze harten compleet gestolen en we zijn overweldigd door liefde”, schrijft Khloé op Instagram. "Het is zo’n zegen om deze kleine engel te verwelkomen in de familie. Mama en papa zien je graag, True.”

Khloé zelf is duidelijk in de wolken met de geboorte van haar dochtertje, ook al werd die bijna overschaduwd door een dronken flirt van haar echtgenoot, de vader van True, Tristan Thompson. Volgens insiders was Khloé zodanig bezig met de geboorte dat ze het hem al bijna meteen vergeven had. “Ze is halsoverkop verliefd op haar kleine meisje, ze gaat helemaal op in die liefde en al de rest doet er niet meer toe”, klonk het.

Het bedrog van Tristan leidt echter meteen tot grapjes met de naam van de baby. ‘To be true to someone’ betekent namelijk zoveel als ‘iemand trouw zijn’. “Is deze naam een herinnering aan Tristan om trouw te blijven”, klinkt het lacherig in de reacties op de Instagramfoto, en: “Haar True noemen gaat er niet voor zorgen dat hij je trouw blijft".

(lees verder onder foto)

Genoemd naar overgrootvader

Ondertussen heeft oma Kris Jenner laten weten dat het meisje werd vernoemd naar haar overgrootvader en betovergrootvader en dat de naam dus niets met 'trouw' te maken heeft. Dat maakte ze via Instagram bekend. "Ik ben zo blij dat ik mijn dierbare kleindochter True mag verwelkomen", klinkt het. "Leuk weetje: De naam van mijn grootvader langs de kant van mijn vader was True Otis Houghton en de naam van mijn vader was Robert True Houghton en dus ben ik bijzonder blij dat Khloé haar dochter True heeft genoemd."

 

NIET TE MISSEN