Chef Sport van Gazet van Antwerpen geraakt door steen tijdens rellen aan Bosuilstadion

Print
Deurne -

Hoewel het er tijdens de wedstrijd erg sfeervol en over het algemeen probleemloos aan toe ging, ontaardde het burentreffen tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk alsnog na de wedstrijd. Tijdens de rellen aan het stadion werd chef Sport van Gazet van Antwerpen Peter Goris geraakt door een steen en moest verzorgd worden.

“Ik stond met andere journalisten aan de omheining in de buurt van de supportersbussen van Beerschot Wilrijk bij een groep Antwerp-supporters. De groepen daagden elkaar uit en wierpen stenen over de omheining. Een steen raakte me een tweetal centimeter onder mijn oog. Ik weet niet uit welke richting de steen kwam. Nog drie andere Antwerp-supporters in mijn buurt raakten gewond. Buurtbewoners van een appartementsblok iets verderop namen me binnen en hebben me verzorgd. Ik begrijp niet dat de politie de straat waar de supportersbussen van Beerschot Wilrijk moesten passeren niet heeft afgesloten voor de Antwerp-supporters”, aldus Goris.

LEES OOK: Onrustig einde stadsderby: supporters Beerschot Wilrijk breken omheining af, Antwerp-supporters gaan confrontatie met politie aan

MEER VOETBALNIEUWS