Straks hip op de festivals? Een bloemenkrans op je wenkbrauwen

Foto: IG

Beauty

Straks hip op de festivals? Een bloemenkrans op je wenkbrauwen

Print
Een bloemenkrans op je hoofd is al een paar jaar uit, maar als we beautyfanaten op Instagram mogen geloven maken bloemen komende zomer een comeback op de festivalweide… op je wenkbrauwen.

Blogster Taylor R woont in Hongkong en mist groen in haar thuisstad. Daarom besloot ze eenbloemenperkje aan te leggen op haar wenkbrauwen. Sindsdien duikt haar zogenaamde ‘garden brow’ veel op Instagram op en bestaan er verschillende tutorials om fleurige accenten op je wenkbrauwen te voorzien. De makkelijkste manier? Kleur je wenkbrauw in met een groen poeder, neem wat potpourri uit de schaal van je moeder en bevestig de gedroogde bloemen met wimperlijm op je wenkbrauwen. Werk eventueel af met neptattoos in de vorm van vlinders.

 

 

Een bericht gedeeld door Leslie (@lesliedaniela_) op

 

 

Een bericht gedeeld door TAKC (@takc0509) op

 

 

 

Een bericht gedeeld door Gladys Ferro (@gladysferro) op

 

 

 

Een bericht gedeeld door Sephora (@sephora) op

 

De trend is niet helemaal nieuw: de versierde wenkbrauw lijkt een vervolg op de ‘floral wings’, een fleurige eyeliner die vorig jaar getipt werd als hype op de festivalweide. Daarvoor kan je zowel echte of valse bloemen net boven je wimpers kleven om je eyeliner iets meer cachet te geven. Behendige dames probeerden ook bloemen te schilderen met make-up. Hoe je het ook aanpakt, onthoud: bloemen zijn hip. Niet in je haar, wel op je huid.

Straks hip op de festivals? Een bloemenkrans op je wenkbrauwen
NIET TE MISSEN