Weerman gaat ‘door het lint’ op televisie: “Stop met zeuren over het weer!”

Print

Het is te warm, het is te koud, het regent te veel… Als het over het weer gaat, durven mensen al eens flink te zeuren. En heel even kon de Amerikaanse weerman Garry Frank van de lokale zender Fox 17 er niet meer zo goed tegen.

De winter in de Amerikaanse staat Michigan is nog niet voorbij. En dat begint duidelijk op de zenuwen van de lokale inwoners te werken. Zelfs de nieuwsankers en presentatoren van de zender Fox 17 durven er al eens over te zeuren. En daarom liet weerman Garry Frank van zich horen.

“Dit is ellendig!”, zei hij tijdens het weerbericht op televisie. “Ik wil dat jullie zeggen: wow, dat is geweldig nieuws, het wordt 60 graden Fahrenheit (15 graden Celsius, red.) vrijdag! Want wat wil je dat ik doe? Liegen? Ik zal hier elke dag 70 graden Fahrenheit (21 graden Celsius, red.) zetten de volgende keer!”

De weerman liet duidelijk blijken dat hij helemaal geen inbreng heeft in hoe warm of koud het wordt. Daarom liet hij zijn medepresentatoren ook weten dat ze mochten stoppen met zeuren, al zei hij alles op een ietwat lacherige toon.

De meest recente weerberichten uit de Amerikaanse staat Michigan tonen dat de winter er inderdaad nog niet voorbij is. In sommige delen is er zelfs dit weekend nog kans op sneeuw en aanvriezende regen.

Nu in het nieuws