Renovatie na bijna vier jaar ten einde

Goed Wonen Rupelstreek rondt grondige werken aan appartementsgebouw in Kruiskenslei af

Renovatie na bijna vier jaar ten einde

Print
Boom -

Goed Wonen Rupelstreek startte in 2014 met de renovatie van het appartementsgebouw in de Kruiskenslei 86-88. Na bijna vier jaar is die afgerond. In de Vlierlaan werden de liften gerenoveerd. Hopelijk zijn hiermee de vele technische storingen achter de rug.

De renovatie gebeurde in zes fases en duurde drie jaar en acht maanden. Onlangs werden de laatste eenentwintig gerenoveerde appartementen opgeleverd. “Het appartementsgebouw telt nu 112 appartementen, waarvan 28 met drie slaapkamers, 81 met twee slaapkamers en drie met één slaapkamer. Binnen werden de woonvertrekken heringedeeld, maar ook het elektrische en sanitaire deel werden volledig vernieuwd”, zegt Frank Maeremans, algemeen directeur van Goed Wonen Rupelstreek.

Ook het dak werd gerenoveerd en geïsoleerd en de collectieve verwarmingsketel werd vervangen door drie nieuwe hoogrendementsketels. De liften van het appartementsgebouwen in de Vlierlaan 1 tot 4 werden volledig vernieuwd. Ze dateerden nog maar van 2005 maar hadden vaak te kampen met technische problemen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio