Gluren bij BV's: Ellemieke heeft romantische boodschap voor Sergio Herman

Foto: Instagram

Celebs

Gluren bij BV's: Ellemieke heeft romantische boodschap voor Sergio Herman

Print
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Wat actrice Hilde De Baerdemaeker doet om te bekomen van een bokswedstrijd in 'Boxing Stars'? Gewoon even lekker hangen in haar tuin. "Ik en mijn rug (mijn hele lijf eigenlijk) kunnen na al dat bruut geweld wel weer wat meer yoga gebruiken, liefst hangmatyoga", schrijft ze erbij.

 

 

 

Friday/Flyday... betrapt in the middle of something: spelen in mijn hangmat buiten aan de schommel met mijn laarzen nog aan ????... ik en mijn rug (mijn hele lijf eigenlijk) kunnen na al dat bruut geweld wel weer wat meer yoga gebruiken, liefst hangmatyoga. Alle poses in deze zotte schommeldoek, die je ondersteunt waar nodig... en zalig ondersteboven hangen... zowat het beste wat ik mijn rugje ooit kon geven.. ik vertel je alles over mijn BOX- en HANGMATavonturen in mijn nieuwe blogs op www.playpauze.be Als je zin hebt: je mag gerust eens komen meedoen in mijn hangmatyogales ! Nieuwe PlayPauzegazet (nieuwsbrief) op mijn site.. schrijf je in! #hanginggarden #flyingyogini #?yoga #spelenspelenspelenenblijvenspelen

Een bericht gedeeld door Hilde De Baerdemaeker (@hilde_de_baerdemaeker) op


Presentatrice Tatyana Beloy kwam op straat een duidelijke raad tegen voor alle angsthazen: "Your comfort zone will kill you", staat er op een foto te lezen.

 

M O O D #createalifeyoudontneedavacationfrom ???? #dowhatyoulove ??

Een bericht gedeeld door Tatyanabeloy (@tatyanabeloy) op


Als Danira Boukhriss geen programmamaakster was geweest, dan had ze het heus kunnen maken in de modewereld. "Yo folks ik ga beginnen fashion bloggen XOXO from Madrid", schrijft ze zelfzeker bij een vakantiekiekje.


Sterrenchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen hebben reden om te vieren. "Dit jaar zijn we tien jaar getrouwd. Wat was dit mooi om te doen met elkaar. We hebben een Mexicaanse cacao ceremonie gedaan om ons gezin te zegenen en te beschermen. Het was zo bijzonder, mooi en puur ..... alleen maar liefde", schrijf ze bij een beeldenreeks van het bijzondere moment.


Pasen mag dan wel al twee weken achter de rug zijn, Tanja Dexters zet nog graag haar virtuele konijnenoren op om haar medepassagier in de auto, een Afghaanse windhond, te introduceren. "Is hij niet schattig?", staat erbij.

 

Isn’t he cute ?? #alpi #afghan

Een bericht gedeeld door Tanja Dexters (@tanjadexters) op


Actrice Lien Van de Kelder en haar gezin waaiden uit aan zee. "Met mijn prins op het witte paard en de prinses die de teugels in handen heeft, zo moet het", staat er bij een foto van haar twee kinderen.


Dat 'Thuis'-actrice Marleen Merckx voor haar verjaardag goed in de bloemetjes werd gezet! "Dat was nog eens fijn", schreef ze erbij.

 

Dat was nog eens fijn #verjaren #zeghetmetbloemen I feel #starsky Dank voor alle #wensen

Een bericht gedeeld door Marleen Merckx (@marleenmolly) op


Als actrice Ella Leyers en haar lief, dj Faisal, bij vrienden gaan eten, doen ze echt niet moeilijk. Tenzij voor de grap, zo blijkt uit de hilarische conversatie met de gastheer of -vrouw.

 

Lol

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers) op

NIET TE MISSEN