“Khloé Kardashian vergeeft Tristan Thompson voor zijn bedrog”

Khloé Kardashian zou Tristan Thompson willen vergeven voor zijn bedrog. Volgens showbizzsite People is de realityster zo blij met de geboorte van haar dochtertje dat haar relatieperikelen het laatste van haar zorgen zijn.

tib

“Khloé is alleen maar blij nu”, zegt een bron dicht bij de familie aan People. “Ze is halsoverkop verliefd op haar kleine meisje, ze gaat helemaal op in die liefde en al de rest doet er niet meer toe. Ze is zo gelukkig dat de baby er is, dat ze sterk en gezond en mooi is, dat ze geen enkele andere zorg heeft. Ze is zelfs niet boos op Tristan. Ze heeft hem eigenlijk zo goed als vergeven. Ze zit in een bubbel van liefde, wat er gebeurde met Tristan betekent niet zoveel, het was gewoon een dronken flirt, het betekende niets”, klinkt het.

Video’s met verschillende vrouwen

Khloé Kardashian is gisteren bevallen van een meisje, haar eerste kindje. De baby werd geboren twee dagen nadat showbizzwebsites TMZ en Daily Mail naar buiten kwamen met videobeelden van basketbalspeler Tristan Thomspon, die Khloé meerdere keren bedroog tijdens haar zwangerschap. Er is sprake van drie video’s waarin Tristan te zien was met verschillende vrouwen, die allemaal gemaakt zouden zijn tijdens Khloés zwangerschap.

“Heel veel spijt”

Ondanks zijn scheve schaatsen liet Khloé haar vriend toch bij de bevalling zijn, aan de zijde van haar zussen Kim en Kourtney, haar beste vriendin Malika en haar moeder Kris Jenner. Haar familie zou graag hebben dat Khloé weer bij hen in Los Angeles komt wonen, Tristan hoopt dat ze samen met de baby bij hem in Cleveland blijft. “Hij heeft heel veel spijt van wat er is gebeurd en hij wil Khloé niet nog meer kwetsen”, zegt een bron aan showbizzsite Us Weekly. “Hij is overweldigd door emoties en alles is veranderd voor hem sinds Khloé bevallen is. Hij hoopt dat ze ervoor wil kiezen om in Cleveland te blijven met hun dochter, maar hij zal niet protesteren als ze dat niet doet.” Khloés moeder, Kris Jenner, zou hem wel duidelijk gemaakt hebben dat het niet verstandig zou zijn van hem om haar onder druk te zetten in Cleveland te blijven. Zij wil haar dochter naar verluidt zo snel mogelijk weer naar Los Angeles brengen.

NIET TE MISSEN