Celebs

Chloë klapt uit de biecht: met deze verleidster deelde Joshua ook de lakens aan het einde van ‘Temptation Island’

Print

Verleider Joshua was de allereerste die tijdens ‘Temptation Island’ één van de dames in zijn bed wist te krijgen: Megan viel voor zijn charmes en mysterieuze lach. Maar de jongeman had niet enkel seks met Megan, zo blijkt. Tijdens de laatste avond in Thailand maakte hij het wel erg gezellig met één van de verleidsters uit het andere eiland. Maar wie? Verleidster Chloë - de Temptation van Megans partner Kevin - klapt uit de biecht.

LEES OOK. Tims sprookje is bijna voorbij, Deborah verrast iedereen in ‘Temptation Island’

Volgens de geruchten was het Laetitia, de tweede ‘Temptation’-vlam van Joshua. Sommigen dachten dat Inge misschien kans maakte. Maar de waarheid had niemand zien aankomen: Chloë zelf ging ook van bil met Joshua. En dat maakt het wel even héél ingewikkeld: terwijl Megan Kevin bedroog met Joshua en Kevin wraak nam met Chloë, deden de twee verleiders nog aan partnerruil. Van een pikant web gesproken.

En daar stopt het niet: Chloë vertelt ook hoe ze denkt dat één van de andere verleidsters een schaamlipcorrectie liet uitvoeren. Om nog maar te zwijgen van haar verhalen over de seks met Kevin op het eiland...

Benieuwd naar de volledige aflevering van ‘Goedele On Top’? Die kan je hier bekijken.

NIET TE MISSEN