Oude bekende duikt op in nieuw seizoen van ‘Shopping Queens’

Dinsdag gaat het nieuwe seizoen van ‘Shopping Queens’ van start bij Vijf. Daarin krijgt stylist Jani Kazaltzis hulp van zijn hondje Qozmo om vier dames te beoordelen op hun stijlgevoel. In de eerste week duikt een oude bekende op: blondine Jill De Greef, die eerder te zien was in ‘Pink Ambition’.

vwh

Vanaf dinsdag 10 april nemen Julia (17), Zoë (20), Babette (23) en Jill (28) het tegen elkaar op. Met 200 euro op zak moeten ze een ‘Bella Donna’-look samenstellen. En als je denkt dat je de Antwerpse Jill al eens eerder hebt gezien, dan heb je het goed. De blonde vrouw deed eerder mee in ‘Pink Ambition’, een programma dat het doen en laten volgde van jonge blondines met een luxeleventje. Jill is tegenwoordig model en woont afwisselend in Los Angeles, Cannes, New York en België. In het verleden vormde ze drie jaar een koppel met Kevin Lebreton, de huidige echtgenoot van Lesley-Ann Poppe.

Het concept van het programma blijft ongewijzigd: elke week dingen vier fashionista’s mee naar het kroontje van ‘Shopping Queen’. Met een begrensd budget moeten ze in drie uur tijd een outfit bij elkaar krijgen die binnen een bepaald thema past. De kandidates geven elkaar punten, Jani geeft zijn mening en deelt op het einde van de week doorslaggevende punten uit. Vanaf 10 april bij Vijf, elke dinsdag tot en met vrijdag om 20.35 uur.

NIET TE MISSEN