Dessel Sport telt KSK Heist uit na dol derde kwartier

Archiefbeeld Breugelmans Foto: smb

Dessel Sport – KSK Heist 3-0

Dessel Sport telt KSK Heist uit na dol derde kwartier

Print

Dessel Sport won de belangrijke partij tegen naaste achtervolger Heist met sprekende cijfers. Daardoor lijkt Heist - met nog drie matchen voor de boeg - het moeilijk te krijgen voor een play-offticket.

Niets liet vermoeden dat Dessel met een 3-0-voorsprong de rust zou ingaan. Het was Heist dat toch wel veldoverwicht had het eerste halfuur en de thuisploeg had het erg moeilijk om in hun spel te geraken. Maar de veer brak bij de bezoekers toen Dessel de score opende op het halfuur via Remen. Luttele minuten later verdubbelde uitblinker Breugelmans de score op aangeven van Yagan. Heist was nergens meer en slikte op slag van rust zelfs de 3-0 toen Vansimpsen een assist van Breugelmans verzilverde. Match gespeeld dus.

Na rust legde de thuisploeg een rustig overwicht aan de dag, maar Janssens kon zelfs vanop de stip de score niet verhogen. Heist probeerde nog aan een eerredder te raken, maar het lukte niet. Dessel doet na deze nieuwe thuiszege een uitstekende zaak en neemt een optie op de Play Offs.(fvh)

Doelpunten: 31’ Remen 1-0, 38’ Breugelmans 2-0, 44’ Vansimpsen 3-0.

Dessel: Kusterman, Smet, Remen (60’Baeten), Haagen, Vosters, Lenaerts, Gerits, Janssens (72’ Jutten), Yagan, Vansimspen, Breugelmans (81’ Rosario)

Heist: Stroobants, Wijns, Webers, Englebert, Tambeur, Lokando (46’ Kabeya), Regnier, Van Aerschot, Troonbeeckx, Ventose (72’ Sols), Verbist, Napoleone (62’ Matterne)

Gele kaarten: Janssens, Lenaerts, Smet, 83’ Tambeur (2x geel)

MEER VOETBALNIEUWS