Jennifer Lopez komt met eigen make-uplijn

Foto: John Shearer/Invision/AP

Beauty

Jennifer Lopez komt met eigen make-uplijn

Print

Na Rihanna en de Kardashians heeft nu ook Jennifer Lopez (48) haar eigen make-uplijn. Daarvoor zal de zangeres en actrice samenwerken met het Poolse Inglot Cosmetics.

Ondanks haar jarenlange samenwerking met L’Oréal Paris (denk daarbij aan het geurtje ‘Glow’) gaat de 48-jarige zangeres nu haar eigen weg. “Ik heb altijd al een eigen make-uplijn gewild”, zegt Lopez aan het Amerikaanse magazine Women’s Wear Daily. “Fans vragen mij al jaren welke schoonheidsproducten ik gebruik, het lijkt mij dan ook logisch dat ik mijn eigen lijn uitbreng.”

De collectie, die tot stand kwam in samenwerking met het Poolse Inglot Cosmetics, zal bestaan uit zeventig producten waaronder verschillende bronzers, mascara’s en oogschaduwen. “De kleuren zijn geïnspireerd op mijn kleurenpalet”, zegt Lopez. “Mijn make-uplijn moet zo dicht mogelijk bij mij aanleunen zowel op het gebied van kleuren, kwaliteit en uitstraling. Ook de prijs speelt hierbij een grote rol.”

En om de prijzen wat te drukken, koos Lopez voor Inglot. “Dit Poolse cosmeticamerk is in staat om kwalitatieve producten te produceren die toch betaalbaar zijn. Het duurste item uit mijn collectie is een oogschaduw palette dat je zelf kan samenstellen voor 49 dollar (zo’n 39 euro). De andere producten varieren tussen de 7 en 21 euro. Daarmee ben ik een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de make-uplijn van Kylie Jenner.”

De collectie ‘JLOxInglot’ zal vanaf 26 april online te koop zijn op inglotusa.com en jenniferlopezinglot.com en in de 755 vestigingen van Inglot.

NIET TE MISSEN