© KP

Ruud De Ridder misnoegd: zoon Sven is gaan lopen met zijn adresboek

“Buiten onze wil om is een deel van ons adressenbestand terechtgekomen bij de Sven De Ridder Company. Wij ontvangen gerechtvaardigde klachten van klanten die dit niet leuk vonden. U mag ervan overtuigd zijn dat wij hiervoor geen toelating gegeven hebben en dat wij zulks betreuren.”

bpr

Die mail – met als onderwerp ‘Onze excuses’ – stuurde Ruud De Ridder gisteren naar het adressenbestand van zijn Echt Antwaarps Teater. Daarmee lijkt het andermaal duidelijk dat er een haar in de boter zit tussen Ruud en zijn zoon Sven. Die laatste richtte onlangs na 36 jaar samenwerken zijn eigen gezelschap op, de Sven De Ridder Company, en valt voor de promotie van zijn nieuwe projecten blijkbaar terug op de contacten van zijn vader.

Ruud en Sven hielden zich eerder afzijdig van de geruchten over ruzie en concurrentie, maar sommigen lezen graag een boodschap in de geplande voorstellingen van het EAT: Stank voor Dank en Ik Ben in m’n Gat Gebeten. Ruud noch Sven De Ridder waren gisteren bereikbaar voor commentaar.

Vastgoed

Jobs in de regio