Antwerp rekent niet meer op ervaren verdediger Moustapha Sall

Foto: BELGA

Antwerp rekent niet meer op ervaren verdediger Moustapha Sall

Print

Moustapha Sall is niet langer voetballer van Royal Antwerp FC. De 32-jarige Senegalees had een contract tot eind juni, maar dat gaat de club waarschijnlijk in onderling overleg verbreken.

De ervaren verdediger, die naam maakte bij het Franse Saint-Etienne en ook lang Senegalees international was, kwam vorige zomer aan op Antwerp vanuit het Qatarese Al-Arabi. Een imposante verschijning, maar zijn komst was niet meteen een schot in de roos. Geremd door administratieve problemen, behoorlijk wat kilo’s overgewicht en een stevige conditionele achterstand duurde het tot eind oktober voor hij het eerst op een wedstrijdblad verscheen bij Antwerp. En dan enkel dankzij de blessure van Arslanagic. Uiteindelijk zou hij afgelopen seizoen 11 caps verzamelen bij de Great Old.

De laatste weken werd duidelijk dat er geen toekomst meer was voor Sall op de Bosuil. Hij sukkelde met een polsblessure, bleef thuis van de stage in Spanje, kwam niet meer trainen en zat afgelopen maandag ook niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Oostende. Zijn contract van 1 jaar, met optie op een extra jaar, gaan ze nu vroegtijdig verbroken.

MEER VOETBALNIEUWS