Dit zag je niet in ‘Temptation Island’: Tim heeft een kleine verrassing voor Cherish

De dagen en nachten op ‘Temptation Island’ zijn lang, zo lang dat niet al het beeldmateriaal in een aflevering kan. Zo zagen we niet dat Kevin en Chloë een conversatie hebben over een tattoo, maar niet die van Daniëlle. Tim heeft dan weer een verrassing voor zijn “schat” Cherish, die de Aalstenaar eigenlijk een beetje griezelig vindt.

vwh

Nu Tim en Cherish in zijn ogen aan hun ‘huisje, tuintje, kindje’-traject zijn begonnen, heeft de verleider - euh, ex van Deborah - een verrassing voor de blondine. Het is klein en zegt… kwak. Jawel, Tim houdt een exotische kikker in zijn handen en maakt er een spelletje van. “Ga je de prins kussen?”, vraagt hij (de man bedoelt uiteraard zichzelf). “Of ga je de kikker kussen?”. Cherish lijkt even voor een kus aan de kikker te kiezen, maar de schreeuw van verleidster Denise en Mezdi’s wijze woorden: “dat beest zit vol ziektes, man”, doen haar uiteindelijk toch kiezen voor een smakkerd aan de ‘romanticus’.

Kevin en Chloë, die zich stilaan ook meer en meer gedragen als een koppel, hebben hun eigen dilemma. Kevin heeft immers de naam Megan laten vereeuwigen op zijn kont, maar Chloë vindt het tijd voor iets anders. De Oostendenaar heeft duidelijk geluisterd, want enkele weken geleden onthulde hij op Instagram een nieuwe tattoo op exact dezelfde plek waar ooit ‘Megan’ stond.

Dat het tot nu toe al een heftige ‘Temptation’ is geweest. Ook verleiders Tireily en Kevin kunnen het beamen en drukken hun frustraties uit. Het grootste probleem? Megan en Joshua, omdat de brunette in hun ogen onstabiel is en hun homie uit de groep trekt. Deborah doet volgens hen dan weer sneaky als de productie niet filmt en Fabrizio pakt het verkeerd aan. De reden? Hij is verliefd en Daniëlle verleidt hem. Maar ze vinden hem voor de rest wel een hele coole kerel. Daarnaast vinden ze dat 'Temptation Island' een beetje een verkeerde naam geworden is. Zelf omschrijven ze het tegenwoordig als 'Friendzone Island'.

NIET TE MISSEN