© vijf

‘Temptation’ Tim bedreigd na plotse switch van Deborah naar Cherish: “Ze willen mes door mijn keel duwen”

Tim van ‘Temptation Island’ kan niet meer normaal over straat lopen, dat vertelde hij in het Nederlandse programma ‘Temptation Talk’, hun equivalent van ‘Goedele On Top’. “Ik ontvang bedreigingen. Ze willen een mes door mijn keel duwen en zo”, vertelde Tim in het programma.

nkdr

‘Timtation’ heeft zich de afgelopen weken niet bepaald geliefd gemaakt bij het Vlaamse en Nederlandse publiek. De manier waarop hij ‘zijn’ Deborah van de ene dag op de andere aan de kant schoof voor verleidster Cherish, is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. “Ergens heb ik wel spijt”, vertelde hij in ‘Temptation Talk’, “Ik weet zelf nog steeds niet wat er gebeurd is. Ik heb oprecht gevoelens gekregen voor iemand en ik ben er gewoon op ingegaan.”

Het zijn woorden die de aanwezige psychologe Barbara maar moeilijk serieus kan nemen: “Je hebt ook nog een keus in het leven he. Je kan ook gewoon zeggen: ‘Ik stop ermee totdat ik Deborah kan spreken’, maar je hebt het allemaal lekker laten gebeuren.” Wanneer ze ook nog eens zegt te vermoeden dat dit niet de eerste keer is dat Tim zich zo gedraagt, begint die luidop te lachen. “Kinderlijk gedrag”, aldus de psychologe.

Dat kinderlijk gedrag is exact wat veel kijkers Tim kwalijk nemen, maar waar het bij de meesten niet verder gaat dan schelden tegen hun tv, zoeken sommigen Tim persoonlijk op. “Er is veel haat geweest”, vertelt Tim. “Tot bedreigingen aan toe. Mensen willen een mes door mijn keel gaan duwen en zo.”

En hoewel het tussen Deborah en hem finaal voorbij is, zegt hij toch: “Ik zal de rest van mijn leven van haar houden, maar ik denk niet op de manier die moet om samen een relatie aan te gaan.”