© Isopix

Lesley-Ann Poppe valt 20 kilo af: “Ik was op weg naar de 100”

Zakenvrouw Lesley-Ann Poppe ziet er niet meer uit zoals drie maanden geleden. De blondine is spectaculair afgevallen: 20 kilogram om precies te zijn. “Goed hé”, klinkt het als we haar opbellen. Hoe ze het deed? Dat houdt ze nog even voor zichzelf, maar ze verklapt wel dat gezond eten haar enorm heeft geholpen.

vwh

“Ik heb heel gezond gegeten. Als je een onregelmatig leven leidt, is dat bij momenten een uitdaging. Want om acht uur ’s avonds is het soms makkelijker om een pita te bestellen in plaats van zelf iets te koken. Het komt er eigenlijk op neer om meer calorieën te verbranden dan je opneemt”, zegt ze.

Streefgewicht

Lesley-Ann hield vol. “Het was gelukkig heel druk in de zaak en ik had niet veel tijd om toe te geven aan het hongergevoel. Met twee kinderen in huis weet je ook altijd wat te doen, dus ik heb niet echt moeilijke momenten gehad”, zegt ze. Al dat tanden bijten heeft tot een mooi resultaat geleid. “Ik woog drie maanden geleden, rond de première van ‘Verborgen Verlangen’ nog 90 kilogram. Ik was op weg naar de 100. Momenteel zit ik op 70 kilogram, maar mijn streefgewicht is 55 kilogram. Er moeten er dus nog 15 kilootjes af, dan weeg ik weer evenveel als vroeger”, klinkt het nog.

Paaseitjes voorbij wandelen

Tijdens haar afslankproces had de oprichtster van de Beauty & Lifestyle Academy weinig tot geen tijd om te sporten. “Als je 90 kilo weegt en je gaat als bekende vrouw naar de fitness, dan komen er sowieso beelden op het internet terecht”, klinkt het. Wandelen; dat is haar favoriete lichaamsbeweging. “Mijn man heeft de auto meer nodig. Ik doe bijna alles te voet. Dit weekend gaan we naar Rome om Pasen te vieren en we zijn van plan om heel veel te stappen. Van aan het Colosseum tot aan Vaticaanstad, enzovoort.” Maar wat als ze in de stad van de paasklokken langs etalages vol chocolade passeert? “Daar kan ik makkelijk aan weerstaan, want ik ben geen zoetebek. Mijn zonde is pasta met kaas”, voegt ze er nog aan toe.

MEER OVER afvallen