© ISOPIX

Dochtertje Mel B schrijft hartverscheurende “noodkreet” over ex van haar mama

Voormalig Spice Girl Mel B is al maanden in een vechtscheiding verwikkeld met haar ex, Stephen Belfonte. In haar scheidingspapieren beschreef ze al hoe hij haar jarenlang misbruikte, daarom vroeg ze meteen ook een omgangsverbod aan. Dat zou ook gelden voor haar dochter, maar Belfonte beschouwt het meisje ook als zijn dochter en wil niet toegeven. Nu heeft het meisje zelf een brief geschreven die haar standpunt in de kwestie pijnlijk duidelijk maakt.

nkdr

Hoewel Angel Iris, de tienjarige dochter van Mel B en Eddie Murphy, geen bloedband heeft met Belfonte, beschouwt die laatste haar wel als een dochter. Daarom weigert hij akkoord te gaan met het omgangsverbod dat Mel B hem wil opleggen. Nu deelde de grootmoeder van Angel een handgeschreven brief van het meisje op Twitter.

“Ik ben heel bang van Stephen”, schrijft de kleine Angel in de brief. “Als hij boos is, is hij angstaanjagend. Ik wil hem nooit meer zien omdat ik een vreselijk deel van mijn leven opnieuw zou beleven.”

Ze schrijft ook over het moment waarop ze hoorde hoe Stephen haar mama sloeg. “Ik hoorde Stephen mama’s hand slaan. Het was hard, want ik hoorde het. Mama zei dat hij haar nagel had afgebroken, dus het was hard.”

(lees hieronder verder)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik probeerde te doen alsof ik sliep omdat ik niet tussenbeide wilde komen en gewond zou geraken. Ik wil de man niet zien die mijn mama zoveel schade heeft berokkend en haar in een nachtmerrie deed leven.”, gaat ze verder. Later in de brief heeft ze het over de strikte regels die Belfonte thuis handhaafde. “Toen ik bij Stephen woonde, waren de regels het strengst. Als we aten, moesten we op de vloer zitten in plaats van aan de tafel.”

“Hij zei dat we aan tafel toch maar een rommeltje zouden maken. Ik vroeg me af of je die rommel dan niet gewoon kan opruimen. Wat is het nut van een tafel als je er niet aan eet?”

Ze sluit haar brief af door te zeggen dat ze perfect gelukkig is nu ze Belfonte niet meer ziet. “We wonen nu in een mooi huis en toen ik bij Stephen woonde, mocht ik nooit een hond hebben en nu heb ik twee honden en een geit. We kunnen gewoon aan tafel eten en ik kan mijn echte vader zien. Laat me hem alsjeblieft nooit meer zien.”

NIET TE MISSEN