© Vijf

Is de tattoo van ‘Temptation Daniëlle’ een kopie?

“Een vrouw in een wolf”, zei Daniëlle tijdens een tipsy avond op ‘Temptation Island’ over haar ideale tattoo tegen verleider en professioneel tatoeëerder Fabrizio. De volgende dag kreeg ze van hem een shewolf op haar ribbenkast, maar die is misschien niet zo origineel. De Canadese Pablo Puentes heeft er namelijk zijn specialiteit van gemaakt om mensen in dieren te tatoeëren. En ja, ook in een wolf.

vwh

In een arend, een leeuw, een paard en ook een wolf: de Canadese Pablo Puentes toont op Instagram aan zijn 52.000 volgers hoe hij met twee verschillende kleuren inkt mens en dier in elkaar verweeft. Of Daniëlle ook tussen die volgers zit? Het zou zomaar even kunnen, want de tattoo die zij op haar lichaam heeft staan lijkt op zijn werk. Een beetje, want de lijnen van Fabrizio zijn net dat tikkeltje eenvoudiger.

Bij de Nederlandse showbizzsite RTL Boulevard ontdekten ze dat de blondine mogelijk met een kopie rondloopt. Vergelijkende foto’s circuleren nu op het internet. Volgens lifestylesite Nsmbl zijn de gelijkenissen er zeker, al draait het niet om “een gevalletje van goed gejat”. Oordeel vooral zelf op basis van de foto’s.

NIET TE MISSEN