Deborah gaat door het lint na kampvuur in 'Temptation': "Dat hij die ring in zijn gat steekt"

De tiende aflevering van ‘Temptation Island’ wordt bijzonder heftig, zoveel is zeker. Annelien Coorevits komt aan de dames vertellen dat er een kampvuur komt omdat er ‘iets’ gebeurd is dat ze moeten zien. Deborah voelt de bui al hangen, maar de beelden slaan in als een bom.

vwh

Wanneer het kampvuurmoment is aangebroken, breekt Deborah zoals den Tim had voorspeld. Daarna schreeuwt ze het woest uit en is ze absoluut niet meer van plan om naar een aanzoek te luisteren. "Dat hij die ring in zijn gat steekt", roept ze. Eén ding is voor haar duidelijk: "Ik verdien dit niet". Op het eiland staat natuurlijk iedereen voor haar klaar, in het bijzonder verleider Gino, die beaamt dat Tim haar niet waard is.

Ondertussen in 'Timtation'

Op het andere eiland maakt Tim zich op voor het kampvuur met de hulp van “zijn schat” Cherish... Zij kiest er tegenwoordig al zijn kleren uit en trekt bij hem in voor de rest van de vakantie. En dat zet Tim aan tot nadenken. “Aangezien jij bij me intrekt, is het misschien tijd om dit weg te halen”, klinkt het voor hij de ‘No girls allowed unless Deborah Leemans’-papiertjes verfrommelt. Die worden door Cherish vakkundig weggeschopt. “Ik denk wel dat Deborah een knak zal krijgen. Het is niet dat ik hier als vuil wil dumpen. Ik hoop dat ze wil aanvaarden dat ik er voor haar ben”, zegt hij.

‘Temptation Island’, donderdag om 21u35 bij Vijf.

NIET TE MISSEN