© Instagram/ Khloé Kardashian

Khloé Kardashian poseert met babybuik in sexy lingerie

Khloé Kardashian deelde na de aankondiging van haar zwangerschap al meermaals foto's van haar groeiende babybuikje, maar voor haar meest recente foto trok ze alle registers uit de kast en liet ze zich fotograferen in een sexy, kanten lingeriesetje dat weinig aan de verbeelding overlaat.

VVA

Veel hoogzwangere vrouwen zullen het haar ongetwijfeld liever niet nadoen, maar daar laat Khloé Kardashian zich niet door afschrikken. De realityster trok haar meest pikante lingeriesetje aan voor een lingerieshoot met haar vaste fotografe Sasha Samsonova en poseerde vol trots met haar zwangerschapsbuikje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hoewel de exacte geboortedatum nog niet bekend is gemaakt, zou Khloé Kardashian waarschijnlijk eind mei moeten bevallen. Volgens het magazine People verblijft de realityster momenteel in Cleveland, in een tweede woonst die ze deelt met haar vriend Tristan Thompson, die tevens ook de vader van haar aanstaande kind is. Haar voltallige familie zou naar Cleveland overvliegen zodra de bevalling van start gaat.

NIET TE MISSEN