Zandhoven ruimt vrijdag 30 maart zwerfvuil en zoekt vrijwilligers

Print

De milieuambtenaar is er klaar voor. Foto: rr

Zandhoven - De gemeente Zandhoven houdt vrijdag 30 maart om 18.30u weer grote lenteschoonmaak en zoekt nog vrijwilligers.

De groep bermvrijwilligers die de Zandhovense bermen en straatkanten belangeloos afvalvrij houdt blijft groeien. "Dat geeft ons eigenlijk een dubbel gevoel. Enerzijds zijn we superblij dat er zoveel mensen zich vrijwillig willen inzetten voor een nette gemeente. Maar anderzijds is het toch jammer dat we hen echt nodig hebben omdat er nog altijd mensen zijn die per se hun afval op straat willen gooien… Sensibiliseren blijft dus belangrijk. En daarom is het weer tijd voor onze jaarlijkse grote lenteschoonmaak! We nodigen alle inwoners, groot en klein uit om hun deelgemeente mee zwerfvuilvrij te maken", meldt de gemeente.

De gemeente zorgt voor al het materiaal, van handschoenen tot grijpers en afvalzakken. As dank trakteert ze achteraf op een drankje en een lekkere snack in het gemeentemagazijn.

Omdat het vorig jaar zo vroeg donker was, heeft de gemeente dit jaar de actie epland ná de uurwisseling. Zo kunnen we een uurtje langer opruimen! We verzamelen op vrijdag 30 maart om 18.30 uur in alle deelgemeenten:

Massenhoven: aan de kerk (Kerkstraat)

Pulderbos: op het dorpsplein (Dorp)

Pulle: aan de kerk (Torenstraat)

Viersel: aan de parochiezaal (Parochiestraat)

Zandhoven: aan het gemeentehuis (Liersebaan 12)

 Laat vóór 28 maart aan de gemeente weten dat je komt, dan zorgen zij ervoor dat er genoeg drankjes en snacks zijn.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio