Marjolein zwaar aangepakt na 'Blind Getrouwd': "Nu weten we waarom ze geen vent had"

Foto: VTM

Marjolein zwaar aangepakt na 'Blind Getrouwd': "Nu weten we waarom ze geen vent had"

Print
"Salut, hé. Dada!" Glimlachend en grappend trok Marjolein de deur achter zich dicht in 'Blind Getrouwd', nadat ze besloten had dat het welletjes was geweest voor haar met het wetenschappelijk experiment. De deelneemster liet haar kersverse echtgenoot alleen terug naar zijn appartement en zijn kat gaan, terwijl er nog enkele weken te gaan zijn. Omdat ze daar amper een greintje van emotie rond liet zien, krijgt ze nu een stortvloed van negatieve reacties over zich heen op sociale media.

Hun huwelijksdag was zo'n groot succes dat televisiekijkend Vlaanderen meteen in Mike en Marjolein geloofde als perfecte match in 'Blind Getrouwd'. Maar enkele afleveringen later daalden hun kansen pijlsnel naar beneden, toen Marjolein plots mentaal en fysiek afstand begon te nemen van haar kersverse echtgenoot. Nu gaan de twee al gescheiden van elkaar leven, nog voor het programma is afgelopen. 

En de manier waarop zint de trouwe kijkers van het programma duidelijk niet. Ze reageren boos over het feit dat Marjolein haar Mike nu koud en afstandelijk achterlaat, zonder überhaupt te proberen om het wetenschappelijk experiment uit te zitten. Er vallen heel wat scheldwoorden, en het onderwerp was meteen trending op Twitter, terwijl heel wat mensen reageren met de hashtags #JeSuisMike en #PrayForMike.

 

MEEST RECENT