© © VRT 2017

Netflix gaat ‘Tabula rasa’ wereldwijd verspreiden

De reeks ‘Tabula rasa’, eind vorig jaar een kijkcijferhit met gemiddeld 1,25 miljoen kijkers op Eén, wordt vanaf donderdag wereldwijd verspreid via Netflix.

Wle

Dat maakt ZDF Enterprises bekend. Met uitzondering van Duitsland, waar de reeks nu op ZDF te zien is, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, zullen elders Netflix-abonnees de psychologische thriller-reeks kunnen ontdekken.

‘Tabula rasa’ verhaalt over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. De reeks werd bedacht en geschreven door Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens en Christophe Dirickx. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Cécile Enthoven, Natali Broods, Lynn Van Royen, Tom Audenaert, Peter Van den Begin, Gène Bervoets, Jeroen Perceval, Hilde Van Mieghem, Viviane De Muynck en François Beukelaers.

‘Tabula rasa’ is een productie van Caviar, in co-productie met één en ZDF neo. De reeks kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en met de hulp van de Belgische Tax Shelter-maatregel.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio