Witsel slaat toe in Aziatische Champions League: Tianjin Quanjian klopt ongeslagen Zuid-Koreanen

Foto: AFP

Witsel slaat toe in Aziatische Champions League: Tianjin Quanjian klopt ongeslagen Zuid-Koreanen

Print

Tianjin Quanjian heeft woensdag op de vierde speeldag van de Aziatische Champions League een 4-2 zege geboekt tegen het Zuid-Koreaanse Jeonbuk. Voor de Koreanen was het het eerste puntenverlies in de groepsfase. Witsel en co blijven tweede in groep E met zeven punten, twee minder dan Jeonbuk (9).

Met Axel Witsel negentig minuten tussen de lijnen kwamen de Chinezen voor rust op voorsprong, via Wang Yongpo (8.). Kim Shin-Wook (37.) scoorde tegen voor de bezoekers, waarop beide teams met een 1-1 ruststand de kleedkamers introkken.

Na de pauze kon Adriano (68.) voor Jeonbuk nog een treffer van Zhang Cheng (55.) ongedaan maken. Maar in het slot van de partij trok Tianjin Quanjian het laken toch naar zich toe. Vedetten Anthony Modeste (84.) en Pato (90.+3) legden de eindstand vast op 4-2.

Op woensdag 4 april, de volgende speeldag, trekken Witsel en co naar Hong Kong voor een confrontatie met Kitchee, dat na een eerste overwinning woensdag (1-0 tegen Kashiwa) haar eerste punten pakte, maar nog steeds laatste staat.

MEER VOETBALNIEUWS