© Isopix

Prins William verklapt hobby van prinses Charlotte

Prinses Charlotte wordt pas drie in mei, maar het kleine meisje heeft zo al haar eigen voorkeuren. Zo heeft papa prins William tijdens een receptie verklapt dat ze onder meer van dansen houdt.

flb

Er zijn heel wat meisjes die ervan dromen om later danseres te worden en prinses Charlotte lijkt daarop geen uitzondering te zijn. Prins William liet zich tijdens een receptie namelijk ontglippen dat haar favoriete hobby dansen is. Dat deed hij in een gesprek met de Maltese eerste minister, die zelf twee dochtertjes heeft.

Ondertussen gaat het prinsesje al sinds januari naar de kleuterschool, waar ze het bijzonder goed lijkt te doen. "Het is een lief meisje dat blaakt van het zelfvertrouwen. Ze loopt de hele dag te praten", vertelt een bron aan People. "Ze is bijzonder goed opgevoed en beleefd, maar ook leuk in de omgang en ze barst van de energie."

Hoewel ze nog drie moet worden, zou ze ook al een woordje Spaans praten. Dat komt omdat haar nanny Maria Turrion Borrallo van Spanje afkomstig is. Bovendien zou ze naast dansen ook dol zijn op roze.

Vastgoed

Jobs in de regio