Dit is de schattigste wekker ooit: “Hoe kan je nu boos zijn als je zo wordt wakker gemaakt?”

Print

Dit is de schattigste wekker ooit: “Hoe kan je nu boos zijn als je zo wordt wakker gemaakt?” Video: Caters/YouTube

Een Brits koppel wordt voor dag en dauw wakker gemaakt door een wel heel bijzondere wekker: een konijn. Het schattige dier besliste vorige week dat zijn baasjes lang genoeg hadden geslapen en deed zijn uiterste best om hen uit de veren te krijgen. “Hij is een smeerlap!”

Richard Thompson lag vorige week vrijdag samen met zijn 27-jarige verloofde nog fijn te slapen, toen ze ruw uit dromenland werden gehaald door een van hun vier konijnen, de overijverige Jeremy. Het koppel wilde liever nog een paar uur blijven liggen, maar Jeremy had blijkbaar andere plannen en wist van geen ophouden tot zijn eigenaars klaarwakker waren.

“Dit is de eerste keer dat Jeremy zo vroeg tekeergaat”, aldus Thompson in de Britse pers. De man vond het niet zo erg om door het schattige dier te worden gewekt: “Hij voelde zich gewoon gelukkig en zat vol energie. Hoe vroeg het ook was, ik vond het best wel grappig.”

De man uit de Engelse stad Ipswich kon niet kwaad zijn op het “lief beest”, al dacht zijn verloofde daar anders over. “Ze was wat norser dan gewoonlijk na het incident. Maar Jeremy was dan ook op haar gezicht gesprongen.” De vrouw met ochtendhumeur werd gefilmd toen ze haar gezicht begroef in haar kussen en mompelde dat het opgewekte konijn “een smeerlap” was.

MEEST RECENT