TREND. Fruitige kleuren rond de ogen

Je beautylook afstemmen op het voorjaar? Dan is oogmake-up in citruskleuren een goed idee. Van een citroengele oogschaduw tot sinaasappeloranje wimpers: sterren zijn alvast helemaal mee met de laatste mode.

vwh

Zangeres en actrice Zendaya verscheen eind vorig jaar op de première van ‘The Greatest Showman’ met een jurk in de vorm van een vlinder op de rode loper, maar ook haar make-up viel op. Haar visagist koos voor een citrusgele oogschaduw die haar hele ooglid oplichte. Ook de Australische actrice Margot Robbie ging voor geel, geblend met een beetje oranje op het ‘Black Tie Gala’ in Los Angeles. Collega Emma Stone koos op de Oscars voluit voor oranje aan de buitenste ooghoeken dat perfect past bij haar Venetiaans blonde haren.

Niet alleen oogschaduw met een knipoog naar citrusvruchten zijn momenteel in de mode. Ook eyeliner en mascara in de tinten kunnen perfect. Als eyecatcher of om kleurrijke oogmake-up te vervolledigen. Landgenoot Dries Van Noten stuurde zijn modellen op de catwalk met opvallende gele en oranje wimpers. Bij Dior hadden de modellen tijdens de meest recente modeshow in Parijs allemaal een streepje kleur om de oogcontour te accentueren.

NIET TE MISSEN