© Isosport

Antwerpspelers lopen nog niet warm voor derby: “Wij kunnen er nog niet blij mee zijn”

“Jammer jammer”, zo reageert Geoffry Hairemans op het missen van play-off 1 door zijn club Antwerp. De Great Old delfde het onderspit tegen Anderlecht en eindigde zo als achtste in het eindklassement. “Het is niet hier dat we het hebben weggeven, maar eerder in de voorbije weken”, zo stelt Hairemans berustend.

joro

Als troostprijs volgt er nu een dubbele derby met Beerschot Wilrijk in play-off 2. Geoffry Hairemans wordt er voorlopig nog niet echt warm van. “Voor de supporters is dit mooi, maar wij kunnen er op dit moment nog niet blij mee zijn. Binnenkort zullen de kopkes wel weer leeggemaakt zijn en dan gaan we er vol tegen aan.”

Alexander Corryn gebruikt het woord ‘jammer’ om zijn gevoelens bij de niet-kwalificatie voor PO 1 te omschrijven. Een dubbele confrontatie met de buren van het Kiel, daar kan hij zich wel voor opladen. “We gaan mooie matchen krijgen, ik kijk er al naar uit.”

Voor Stallone Limbombe betekent dit historisch geladen duel niet bijzonder veel. “Voor mij is dit niet zo speciaal omdat ik geen Antwerpenaar ben. Ik ben Mechelaar, dus voor de supporters van Antwerp zal dit toch specialer zijn.”

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws