© Gucci

Gucci haalt Elton John vanonder het stof

Gucci heeft voor zijn nieuwste collectie samengewerkt met niemand minder dan Elton John. Dat hoeft niet te verbazen, want creatief directeur Alessandro Michele is een grote fan van de singer-songwriter. Hij haalde voor de vierdelige lijn een oude platenhoes van hem vanonder het stof.

flb

Het Italiaanse modehuis Gucci heeft een capsulecollectie gelanceerd die de naam The Levon Lineup draagt. 'Levon' is een single van Elton John uit 1971 en die platenhoes is te zien op een T-shirt, trui en twee tassen van het label.

Dat de 70-jarige Britse singer-songwriter en de Italiaanse modeontwerper Alessandro Michele nu samenwerken, is niet zo verwonderlijk. Michele is een grote bewonderaar van John en de twee zijn ook vrienden. Bovendien zal hij ook de kostuums ontwerpen voor zijn 'Farewell Yellow Brick Road'-tour die hem ook naar het Antwerpse Sportpaleis brengt.

Alle vier de stukken van de collectie kunnen nu alvast besteld worden. Het gaat wel om items voor de (super)fans met een goedgevulde portefeuille. Voor een T-shirt betaal je namelijk 390 euro, de trui kost 890 euro, en de twee tassen respectievelijk 2.700 en 2.900 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Mode & Beauty