© Isopix

Toosten op het huwelijk van Meghan en Harry? Dat kan met dit biertje

Op 19 mei is het zover, dan trouwen prins Harry en Meghan. In aanloop naar het huwelijk worden er heel wat gadgets gelanceerd van het dolverliefde koppeltje, maar nu is er ook een biertje: Harry & Meghan’s Windsor Knot. Het bevat bovendien Amerikaanse en Britse hop, symbolisch toch?

flb

Ondertussen zijn er al hele bestekken en serviezen gelanceerd met daarop de beeltenis van prins Harry en Meghan, maar ook kaartspelen, cornflakes, popjes en zelfs cupcakes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de winkelrekken terug. In Groot-Brittannië kijken ze dan ook enorm uit naar het huwelijk. Meer nog, het is net zoals het huwelijk van William en Kate een hype. Nu is er bovendien ook een biertje gelanceerd dat vanaf 28 maart beschikbaar zal zijn in de Londense pubs.

Het gaat om Harry & Meghan’s Windsor Knot van Windsor and Eton Brewery. In het flesje worden Amerikaanse en Britse hop samengebracht. "Het illustreert op mooie wijze de achtergrond van Harry en Meghan", zegt mede-eigenaar Willie Calvert. "Als ze in het huwelijksbootje stappen, zal het een modern huwelijk van gelijken worden, maar evengoed een viering van de Britse en Amerikaanse nationaliteit. Ze zetten zich allebei in voor doelen waar ze veel om geven zoals het milieu en gelijke rechten. We wilden de kracht en steun die ze elkaar geven symbolisch met elkaar verenigen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN