Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Actrice Silke Becu: crapuleus in ‘Crimi Clowns’, poeslief in het echt: “Amber en Silke verschillen dag en nacht. Gelukkig”

Foto: JHS, Crimi Clowns

Actrice Silke Becu: crapuleus in ‘Crimi Clowns’, poeslief in het echt: “Amber en Silke verschillen dag en nacht. Gelukkig”

Moeders, hou uw kinderen binnen, want de Crimi Clowns terroriseren opnieuw het televisiescherm. Het voorlopig laatste seizoen rond de strapatsen van clown Norry en zijn crapuleuze bende staat bol van bloot en expliciet geweld. Middenin het clowneske Sodom en Gomorra ontwaren we het onschuldige engelengezicht van de Antwerpse actrice Silke Becu (29).

Silke Becu verschuilt zich achter een dampende mok bij Mokkakapot, de koffiebar met een hoek af in hartje Borgerhout. Geen pruik, noch overdadige clownsmake-up of kitscherige tutu te bespeuren. De actrice die ook kleinere rollen had in de tv-reeksen Albert II, En toen kwam ons ma binnen en Connie & Clyde en de film Bowling Balls ziet er poeslief uit. Terwijl ze op het scherm geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Haar alter ego Amber Tersago is de psychopathische dochter van opperclown ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees